Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблемс ЕБУ на Алфата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе по принцип няма проблем. Чете се пин кода и се препрограмира/синхронизира с новото ЕКУ. Може да се изтрие, да се запише друг код, да се препрограмират ключве... с подходящата апаратура разбира се. Според зависи какво иска клиента. Да си му работи имото или да се премахне. Двете услуги разбира се се различават ценово Имаме всичко нужно и за двете така, че колегата може да си действа смело. Като му стане колата паметник пред къщи ударната група пали колата и идва. Въпрос не цена.
    Last edited by oem; d.m.y г., 10:08.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

имам програматор със сонда за външно четене без демонтаж на чипа.мисля ,че той трябва да е от типа 24схх. кой файл да изтрия или целия да изтрия?руснаците съветват ,че може да се изтрие или да се смени с нов?! не знам на кое да се спра?помагайте!правя други марки ,а тази е на приятел и не искам излишно да го товаря!
      оправял съм управлениена дюзи ,което е почти същото така ,че не съм съвсем бос , но там платките са по удобни за работа.колата ще идва днес и искам да ме конкретизирате какво да правя. това с транзистора не съм го отхвърлил,но.......

Comment

Имото на тази кола се прави през ОБД буксата

Иначе в имобокса е 93c56 СМД8.
        Last edited by oem; d.m.y г., 10:34.

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
          Имото на тази кола се прави през ОБД буксата
          Да допълня - пин 8 на OBD куплунга. Всички други радио и т.н. начини не стават

Comment

ок! довечера ще пиша!
            дайте ориентировъчна цена за нов ЕБУ .

Comment

А така. Това ти е най-безболезнения начин. Около 150 лв. би трябвало да ти вземат за ново ЕКУ с имобокса и ключове.

Но ти провери пак куплунзите на ЕКУ-то и измери сигнала закачен на друга бобина. Да не стане бадева да сменяш ЕКУ.

Comment

Working...
              X